söndag 13 januari 2019

Ingos första vecka

Ingo var den som först vågade sig ut ur transportburen efter bilfärden från katthemmet. Redan första kvällen vågade han sig upp på övervåningen.

Han har hittat en trygg plats under dubbelsängen på övervåningen där han och brorsan Isak softar och iakttar när det är lite liv och rörelse i huset med pigga, vakna barn.

När lugnet lägger sig på kvällen vandrar han hemtamt runt i hela huset, fortfarande med visst avstånd till oss tvåbenta. Ingo älskar att spana ut genom fönster, och favoritplatsen är på den mjuka liggplatsen i sovrumsfönstret, tillsammans med Blondie som också älskar det fönstret.

Matstunderna är dagens höjdpunkt för Ingo, precis som för Ivar och Isak. Då går Ingo runt och buffar på allt och alla (kattkompisarna, möber och mina ben). Men det är mest förväntningarna inför maten som är stora, Ingo är den som blir nöjd och ätit klart först - alla gånger. ☺

Hur mycket han än gillar att vara på övervåningen, när pappa Ivar ropar från nedervåningen så rusar han dit direkt för att gosa lite. 😍











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar