söndag 13 januari 2019

Isaks första vecka

Efter den läskiga bilfärden från katthemmet så tvekade Isak att kliva ur transportburen, men när brorsan Ingo vågade så var Isak inte långt efter.

Efter att Ingo vågat sig upp på övervåningen så vågade Isak också testa första natten.

Isak är väldigt nyfiken. Även om vi tvåbenta fortfarande är lite läskiga så tar nyfikenheten överhanden och han spanar på vad vi gör, med fullt utsträckt hals om så krävs för att se ordentligt. Han är också den av våra tre nya katter som är mest orädd för våra barn, han lägger sig gärna på håll och kollar på vad de gör.

Isak är lekfull och röjer mycket med leksaker och kattkompisarna, framför allt på nätterna. Om jag är försiktig får jag gärna leka med honom. TVn är fascinerande att titta på stundvis. ☺

På dagarna är det trygga tillhållet under dubbelsängen med brorsan Ingo. Men på kvällar och nätter så är sängar, soffor och ovanpå en liten garderob perfekta ställen att hänga på enligt Isak. Oavsett var han befinner sig så rusar han raskt när pappa Ivar ropar på de med sitt kluckande ljud. 😍

Matstunderna är magiska om du frågar Isak, då buffas det på kattkompisarna samt mina ben innan han får chansen att njuta av maten.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar