måndag 4 februari 2019

En månad!

Idag har våra nya familjemedlemmar bott här i en månad. Firade det med att erbjuda extra mycket och ny mat. Haha ska sluta försöka glädja med nya sorter av blötmat, de äter ju bara en sort ändå. 😜

Det har varit en fantastisk månad med stora framsteg, och det är så kul att se deras olika personligheter.

Ingo älskar fönster, och framför allt den mjuka liggplatsen i sovrumsfönstret. Han är nyfiken och lekfull. När det är dags för mat eller lek så spinner han högt.

Isak älskar sängar, framför allt att ligga på min plats med kudden under huvudet. Vi har inte kommit så långt än att han vågar ligga helt nära, så han blir besviken ibland när jag vill sova på kvällen. 😉 Isak är mest nyfiken av alla tre, han vill gärna spana på vad vi tvåbenta hittar på.

Ivar är fortfarande inte bekväm med att komma upp på övervåningen, men han strosar runt och mår bra på nedervåningen. Favoritplatsen är på en mjuk fäll.

Strax innan blötmaten serveras morgon och kväll så är Isak och Ingo väldigt keliga. De stryker sig mot mina ben och buffar på alla kattkompisar. Vid dessa tillfällen går det bra att klappa båda två riktigt ordentligt. Isak är dock fortfarande väldigt skeptisk till att bli borstad, förstår inte alls vad det ska vara bra för. 😀 Ivar går att klappa nästan när som helst.

Vi övar på att leka. Idag fångade en ny leksak, i form av en nyckelpiga som vandrade runt, allas intresse. Det vi övat mycket på är laserpekaren. I början förstod ingen i trion vad den röda lilla pricken var bra för. Nu springer Ingo efter den för att fånga den. Isak anser fortfarande att bästa angreppet är att försöka äta upp den. Även lilla goa pappakatten Ivar har börjat försöka fånga den röda pricken.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar